Forsikringstyper

Der findes en bred vifte af forsikringer, hvor Insurance Hub med fordel kan automatisere manuelt arbejde. Derfor genererer platformen mærkbare resultater for kunder inden for en række meget forskellige brancher.

Skærmbillede 2023-05-01 kl. 12.37.49

All Risk Maskinforsikring

Har I en portefølje med forsikrede maskiner og afgrøder, nedrivningsmaskiner, træfældningsmaskiner, flishuggere, sakselifte, teleskoplifte, bomlifte, kraner, trucks eller landbrugsmaskiner som traktorer, pløjere og høstere, kan Insurance Hub med fordel automatisere det manuelt arbejde der er tilknyttet maskinindustriens forsikringscertifikater.

Motorkøretøjsforsikring

Omend I har sportsbiler forsikret der er relateret til trackday, luftfartøj, motorcykler, veteranbiler eller almindeligt personkøretøj, kan det integreres med Insurance Hub, så I undgår manuel indtastning i forbindelse med indberetning, opbevaring og udsendelse af forsikringscertifikater.

Påhængsvognsforsikring

Har I campingvogne, cargo trailere, heste trailere eller andre påhængsvogne forsikret, så kan I med fordel anvende Insurance Hub og dermed undgår manuel indtastning i forbindelse med forsikringscertifikaters indberetning, opbevaring og udsendelse.

Bådforsikring

Har I forsikret sejlbåde, motorbåde, speedbåde, yachter, joller, robåde, kajakker eller kanoer, så kan I med fordel anvende Insurance Hub og dermed undgår manuel indtastning i forbindelse med indberetning, opbevaring og udsendelse af forsikringscertifikater.

Ligesom en bådforsikring er vigtig til dækning af en båd både til vands og til lands, er det nødvendigt med datasikring i policen. Insurance Hub genererer en kvalitetssikkerhed i den dataudveksling der foretages og dermed mindske menneskelige fejl der kan opstå ved manuel indsatning.

Indeholder Insurance Hub ikke den forsikringstype, der vil gavne jer?

I er mere end velkommen til at kontakte os, hvis I har yderligere forsikringstyper eller en helt unik case, som med fordel kan implementeres i systemet og automatisere jeres arbejdsproces. 

I en verden der konstant forandrer sig, er platformen Insurance Hub udviklet med henblik på fleksibilitet og fremstår derfor som en tilpasningsdygtig platform i forhold til de behov, der kan opstå i forbindelse med digital omstilling i erhvervslivet.

Oplev automatisk arbejde i døgndrift