Om Insurance Hub

Uvildig og automatiseret

Som en uvildig og uafhængig platform prioriterer vi hverken forsikringsselskabers, mæglers, leasingtager eller leasingudbyders interesser, men i stedet tager vi hensyn til det fælles bedste for alle parter.

Tiden er en ressource, som vi alle har begrænset adgang til, og det er derfor Insurance Hub er udviklet til at frigive tid. Fremover kan I anvende jeres kompetencer i andre mere effektive og værdiskabende sammenhænge.

Erfaring i branchen

I en verden der konstant forandrer sig, må virksomheder også være i stand til at tilpasse sig for at forblive konkurrence-dygtige. Vores specialisering inden for forsikringsbranchen og specialudviklede softwareløsninger gør os i stand til at levere en revolutionerende, tilpasningsdygtig, automatiseret og uvildig platform udviklet af Service Center Danmark.

Med mere end 30 års erfaring inden for forsikringsbranchen, er Insurance Hub specialudviklet ud fra et fagligt overblik over forsikringsløsninger. Platformen Insurance Hub indeholder derfor en række forskellige områder inden for automatiserede løsninger og er særligt udviklet til de behov der kan opstå i erhvervslivet.

Forpligtet til Databeskyttelse, Sikkerhed og Kryptering

Insurance Hub er forpligtet til at overholde GDPR og databeskyttelse. Personlige oplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med lovgivningen. Der indhentes kun oplysninger med jeres samtykke og anvender dem blot til at kontakte jer og levere de services, I har efterspurgt eller indgået aftale om. I kan til enhver tid trække jeres samtykke tilbage og kontakte os, hvis I har spørgsmål.

For at sikre jeres data, har vi implementeret omfattende sikkerhedsforanstaltninger. Disse inkluderer robuste procedurer for databeskyttelse og en gennemsigtig databeskyttelsespolitik. Vores praksis er konsekvent og designet til at opretholde højeste niveau af datasikkerhed.

Som et ekstra lag af beskyttelse anvender Insurance Hub robust kryptering til at sikre alle personlige oplysninger, som vi håndterer på vegne af vores brugere og kunder. Både under overførsel og ved opbevaring er jeres data beskyttet gennem avancerede krypteringsteknologier. Dette sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til de oplysninger og hjælper med at forhindre uautoriseret adgang eller tab af data. 
I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker yderligere oplysninger om vores databehandlings- og krypteringspraksis.

24/7

Døgndrift

100%

Automatisk

+ 12.000

Certifikater oprettet

Automatiser manuelt arbejde i forsikringsregi

Insurance Hub er en uvildig og automatiseret platform der optimerer arbejdsprocessen i forsikringsbranchen. Ved at anvende automatiseret arbejdskraft i døgndrift, indføre strømligning af dataudveksling og frigøre tid, opnår branchen helt nye niveauer af effektivitet inden for forsikringshåndtering.

Oplev automatisk arbejde i døgndrift

Oplev automatisk arbejde i døgndrift